Post by niggbubbprofindi on Feb 7, 2022 17:46:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică multe cristale ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
Joc grozav! Imi place! Singura mea problema este ADS!!! Sunt de acord cu 1 sau 2 reclame, dar a trebuit să întâmpin ADS de fiecare dată când termin un joc este un NU!!! Vă rugăm să încercați să minimizați Reclamele. Vă mulțumesc.
Acest joc este foarte bine, mi-a plăcut, dar nu m-am jucat de aproximativ o lună, apoi brusc, când m-am conectat astăzi, am primit atât de multe pietre prețioase și monede. Acest bug ar trebui să fie remediat în curând
Roblox și fortnite și pubg mobile sunt cele mai populare din lume
ESTE UN JOC BUN
Jocuri cu Impuscaturi Jocuri Sniper Jocuri cu Vanatoare Jocuri cu Zombi Sniper ... Jocuri GTA Jocuri Actiune Jocuri Arcasi Survival Games Jocuri cu Tancuri.
E de cacat ca de la nivelul 19 e imposibil sa treci am robotul albastru si nu am reusit sa trec.E de cel mai mare cacat si nu are nicio logica.
Joc acest joc de 1 an și jumătate, apoi l-am șters și acum că vreau să-l joc din nou nu-mi amintește contul, așa că acum am pierdut tot ce aveam mecanicul și toate armele de pe primele pagini și am completat cam 30 de niveluri pe care nu-mi amintesc
L-am jucat mult și este un joc decent, nu prea multe reclame în general, este un joc bun
Ce joc uimitor, este atât de distractiv și este, de asemenea, offline și putem folosi elicopterul și ucide zombii, de asemenea, apreciez foarte mult jocul 😀😀😀😀😀😂😂😂😉😉😉
Ultima dată când am jucat acest joc, a fost bun, dar acum are șosete tocmai l-am descărcat. Când am apăsat Start, am apăsat pe modul de redare, a început să arate o mică încărcare dinosură, vă rugăm să remediați.
Îmi place foarte mult acest joc 😍, mă ține foarte ocupat în timpul liber. Grafica este bine editată și de fapt ok
Este un pic confuz la început, dar foarte! foarte! Frumos joc😋😋😝😁
Anger of stick 5 : zombie Azione bwhk
Jocul este frumos, dar trebuie să adăugați reclame la el pentru a vă îmbunătăți mai bine motivul pentru care dau o stea sunt reclamele, adăugați reclame la joc pentru mai multe stele
este un joc bun și captivant, dar este un fel de repetitiv și devine învechit pentru o vreme dacă poți pune mai mulți jucători sau mai multe stiluri de luptă în joc, va crește... doar fă-l cât mai proaspăt posibil. Un joc bun. btw🙂🙂
Nașpa
Naspa
Unchiul bunic - Wikipedia
Nanu
Reclamele sunt intruzive. În joc sunt așteptate anunțuri, dar chiar și atunci când jocul este închis și sunt pe o altă aplicație, apar periodic anunțuri. Acesta este malware limită.
Îmi plăcea acest joc, dar de ce va trebui să ne obligeți să urmărim reclame pentru a obține noile arme și totuși reclamele nu funcționează și ce-i cu prietenii o să le creșteți sănătatea și daunele și din nou de ce la naiba, banii mi se iau mereu de la mine când deschid o ușă și, de asemenea, cu reclamele enervante când deschid o cutie de pe perete, poți să nu faci reclame așa cum ai făcut în versiunea 1.1.7 și te rog lui Dumnezeu de dragul crește daunele armei, vă rog
😈👿😠
Hei 👋 vrei nu de ce am pus două stele ok am jucat jocul merge bine ☺️ și când deblochez totul ☺️ și mă joc când mă întorc să-l joc jocul hole 😜 începe totul de la capăt 🙂 și joc totul nivelul meu angin și același lucru se întâmplă vă rog ajutați
Am început să joc acest joc în 2014 și de atunci am fost dependent de el. Și lucrul pe care toată lumea îl spune despre acest joc este că atunci când ești supărat sau ai o zi proastă și începi să joci acest joc, uiți că ai fost supărat. Cowon de cinci stele😁😎
Joc bun, dar pentru că este bună imaginea Ritesh pentru a bloca, este prea scăzut
Acest joc este foarte tare, dar există o problemă care de fiecare dată după 1 joc se încarcă prea mult, te rog să rezolvi asta
Cel mai bun joc, totul este grozav, cu excepția unui singur lucru, nu există nicio opțiune de a întrerupe și relua jocul Un joc durează 40 de minute, ar trebui să continuăm să jucăm acest joc...?
VREAU DOAR SĂ MERC ÎN MODUL SUPER CARE VINE ÎN CURÂND, dar un joc destul de bun, de asemenea, vreau să fiu sigur că adăugați modul în curând pentru că sunt atât de încântat! Dacă nu vine, cred că vine luna decembrie, nu minți modul va veni în curând, ok? Vreau să faci un șef final în acest joc, ai reușit? Ei bine, mkae-l pentru toată lumea.
Nu știu ce se întâmplă cu acest joc, tot ceea ce văd este un dinozaur care pune foc cu încărcare, dacă asta din actualizare aduce furia clasică a stick 5 zombie înapoi, dacă acest dinozaur pentru o reclamă, de ce trebuie să mă uit la un anunț?
Reclamele uimitoare ale jocului nu sunt prea multe, ci doar pentru arme puternice
remediază această eroare când mi-am încărcat telefonul și l-am alimentat, îmi RESETĂ NIVELELE DE F CK, NIVELELE PE CARE LE-AM FINALIZAT ȘI PRIETENUL MEU CUMĂ CUM CURĂM TEMA PENTRU 30K 40K 70K ȘTIȚI CÂT DE GREUT A fost SĂ OBȚIG ÎNTR-O ZI DE REPARARE COMUNĂ ACEST BUGGED URĂ ASTA... UGH
AXES.io Hərəkət vvv
Am mai jucat acest joc înainte. A trecut prin schimbări serioase și un joc grozav în general. Există totuși o problemă. Dacă rămâi blocat, nu poți face nimic în privința asta decât să folosești o abilitate. De asemenea, nu poți schimba culoarea sângelui, iar chestia aia cu drona vine întotdeauna când mă lupt cu ceva și este cu adevărat enervant 😒. De asemenea, ce naiba sa întâmplat cu vechiul dezvoltator?!
Eu îl recomand
raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuu
Știi că obișnuiam să mă distream foarte mult jucând acest joc și mi-a plăcut foarte mult, dar i-am acordat o stea pentru că uneori îmi resetează progresul la început, motiv pentru care l-am urât și trebuie să joc din nou pentru a-mi obține chestii înapoi, care sunt foarte enervante și acum am dezinstalat și nici măcar nu voi mai juca acest joc niciodată!
Ok, e bine, dar aliații albaștri sunt niște idioți, aleargă literalmente făcând lucruri idioate, cum ar fi să fie împușcați și să fie mușcați de un zombi. E ca și cum ar avea o dorință de moarte și mi se pare inutil ca ei să spună salvează-mă, cred că ar trebui să fugă și fii mai destept
Versiunea mai veche nu existau reclame si poti cumpara ca niste arme coechipieri un robot acum toate acestea sunt pe bani reali
😀😀😀
Găsește imagini cu Angry. ✓ Gratuite pentru uz comercial ✓ Fără ... Furios, Zombie, Furie, Sânge, Halloween ... Furios, Stickman, Stick Figura. 335.
Va rog frumos sa deblocați comming soon și eu o să mă bucur de joc în continuare
Acest joc este grozav, dar mi-am schimbat evaluarea și feedbackul, deoarece atunci când au actualizat acest joc, tocmai l-au distrus pentru că trebuie să instalați o aplicație pentru a sprijini acest joc bine. Am instalat Google Play și am început să deschid jocul, dar se încarcă în continuare. în timp ce brusc se deschide, dar mă dă afară din joc și a spus că acest joc nu este disponibil, plsss încercați din nou, am încercat din nou, dar apoi a spus instalați ochelari de joc, dar am instalat deja Google Play. u
Ei nu remediază niciodată acest joc și, de asemenea, este nedrept ca și cum nu poți sări în acest joc așa cum aș apăs în continuare butonul. De asemenea, când mă lovesc cu cuțitul, mă duc înapoi și ei continuă să leagă cuțitul până mor. Robotul păianjen nu ar trebui să fie puternic în funcție de cât de mic este și te lovește până acum, ceea ce nu are sens și reclamele proaste nu mai fac atâtea, foarte enervante. Reclamele durează 20 de secunde pentru a omite în mare parte și 45 de secunde pentru a viziona pentru a obține o recompensă. Și mi-am pierdut progresul și rău
Reclame, reclame, reclame. 2 reclame la începutul jocului și alte 4 reclame în 3 minute de la joc și nu îmi pare rău pentru personalizarea comenzilor.
lag lag lag lag lag lag lag lag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acest joc este atât de laggy și glichy! Urăsc jocul ăsta, de aceea am făcut o stea și când omul albastru merge departe, moare de ce?!?!?!?!?!? și nu se luptă cu mine, dă un pumn și fuge spunând „ajută-mă”
Remediați acest joc cum poate un zombi să împuște o mitralieră?
Cele mai bune jocuri de acțiune și top 1 oferă jocuri arcade pe Google Play. ... Descarca Anger of stick 5 : zombie .apk Pentru Android. Anger of stick 5 :
daca era multiplayer