Post by niggbubbprofindi on Feb 7, 2022 18:03:57 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор кључева ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Mad GunZ shooting games online Action psnw
Да одлично, али мислим да би било лепо додати неко ново оружје
неке ствари заглавим на екрану за учитавање, оцењујем 5 звездица ако ће се ова грешка поправити
То је тако невероватно
Покушавам да купим кожу попут шкорпиона и аватара чак и када сам имао ВИП тачку да је купим, али нећу добити кожу, решите проблем па пада снег 😡
Тема игре је веома лепа, али графика је лошег квалитета, тако да је ово ажурирање потребно и потребно је ажурирање у позадини.
Јакоооооо добрааааа игрицааааа!!!!!!!!!!! (Гооддддд гамее)
Много грешака и варалица и програмера изгледа да није брига за игру, тужно.
Mad GunZ - sparatutto online Azione uod
Тако је забавно када имате игру да можете креирати сопствену кожу, али проблем је када почнете са корацима 1-101, она виси! и руши се! Креатору, нудим побољшања за овај екран и дозволите ми да вам дам 5 звездица за њега и дозволите ми да креирам сопствене скинове и дозволите играчима да га виде!
Не правите пикселне ликове и набавите боље оружје и скинове и промените целу мапу
Mad GunZ: battle royale online Akcja kls
То је веома добра игра. Натерао сам пријатеља да је игра и рекао да му се допада и од тада смо играли заједно
Веома је тешко добити новац и дијаманте, молим вас да урадите нешто
Да бисмо добили дуплу награду, морамо да гледамо огласе, али сваки пут када морамо да покушамо 1 сат да притиснемо дугме за огласе да бисмо добили огласе, поправите то зашто нема огласа све време!
Најбојла игра на свету суперрррр
зашто сам заглављен у учитавању не могу да играм због учитавања ове игре јс грешка можда зато што је моја интернет веза брза, али игра се не учитава
Mad GunZ shooting games online Märulimängud fwm
Ектра је
То је веома сјајна и забавна игра, али ја стално прекидам везу са сервером када играм баттле роиал, чак и када проверим своју интернет везу, она се и даље прекида без разлога.
Одлична игра, али не приказује оружје које добијам од дневних награда у продавници и уопште не могу да их видим тако да не могу да играм са својим ице раи или другим оружјем (ради само са зеленим пиштољем). Не показује добро оружје које добијам бесплатно од дб-а у радњи тако неправедно.
Само тако 💪
Одлична игра, особље/програмери слушају шта кажете, али не често као у другим играма. Такође.... направите неке нове мапе
То је најбоља игра икада. Све ми се свиђа, али постоји један проблем.1 веома лоша графика. Али то је веома добра игра.
Игра је фантастична и добро урађена. Требало би да повећају шансе да добију новчиће јер сам гледао више од 3 видеа на хасту и без новчића? И даље је добра игра 👍👍👌
Избачен сам из ћаскања без разлога, препоручујем да преузмете полако се квари 😡
Шаим се
Ако играте ову игрицу имате 6 игара и зато ова игрица је страва
Ово је бескорисна игра када сам преузео ову игру, уништила ми је забаву јер се заглавила на екрану за учитавање 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
ова игра је најбоља која има 5 режима на авантуру, тимску борбу, изазове и друго размишљање
Неће да ми уђе
Потребно је много времена за инсталацију
Волим ову игру, али морам да платим за добијање драгуља и новчића, а не знам зашто. У покиицом мад гун можете добити бесплатно гледајући додатке није фер у стварној игри, али ја и даље волим игру, молим вас да решите овај проблем
Ова игра је толико забавна да желим да је играм цео дан
Ова игра је одлична, али проблем са којим имам је док играте графику промене игре, али осим тога, свиђа ми се игра
Као Фортните
Игрица је кидара мала играм је сваки дан обозавам јер мозес сам да правис мапе одлицна јеееееееееее
Дао сам 3 звездице јер сваки пут када играм баттле роиале и изазов, увек је снизила графику само зато што заостаје. Можете ли то да поправите? дам ти пет звездица. С друге стране, свидела ми се игра и контрола
У реду, ово је лака игра, али у баттле роиал-у постоји грешка када правите 🪜 мердевине које се коси као троугао. Када га изградите и дођете до самог краја и поново га изградите када сте на њему, можете летети. Или скочите тако да скочите изнад мапе и слетите на мапу.. и сачекајте док не будете последњи играч.. и онда ће та особа умрети од венске олује, али ви нећете..... Такође молим те забрани хакере који ме толико љуте. Побеђујем скоро у свакој игри, али молим вас престаните са хаковањем.. 500 хакера 😭
Ти само одузми мој пробој. КАКО ТО МОЖЕШ УЧИНИТИ. А??. Мислио си да сам хаковао игру и успео. Ово није у реду. Играо сам сатима да бих направио продор. Потрошио сам своје новчиће које сам добио у бици, а ти си само пореметио да се то није догодило, а такође ћеш добити само 10 новчића ако си на вип 4 и пробој је био 850. МОРАШ ДА ВРАТИШ МОЈ ПРОБОЈ. молим вас вратите.можда је грешка, али морате да решите и вратите је.😢😢
Brasil Tuning 2 - Racing Simulator Utrka oqdw
то је копија пг 3д или пг 3д копирај ово, али.. мало сам збуњен ко је копира, али ипак некако сјајно дајем 1 звездицу јер је то најскорија копија пг3д (2): грешке су лоше и најгоре (3): побију ме сви хакери ни ја не хакујем (4): погинем у игрицама (5): најгоре је да побегнем са мапе или уђем испод мапе
Добар је фпс
Игра је покварена потреба да се поправи увек има 6 игрицу каже да нико није на мрежи ја избришем игру и преузмем је онда поново ради поправи игру 1 звездица за мене
Дуго се учитава, ако желите да вам досади све учитавање, ово је игра за вас КСД
Зашто немају играча?
Ово ажурирање је учинило игру срањем јер су раније све пушке биле скупе, али сада су јефтине, па је ко их је икада купио изгубио много времена. И раније су сво моје оружје и оклоп били као надограђени нивои 9 и 5, али сада је ажурирање ресетовало тако да сада нису сви надограђени што је протраћило много новца
Mad GunZ shooting games online Акционе migb
СВИ ГУНЗИ ИМАЈУ ПРЕКО ЦЕНЕ МОЛИМО ДА ИХ УЧИНИТЕ ЈЕФТИНИЈИ И ЕВО ЈЕ ЊЕГОВО ДОБРО ЗОВЕ СЕ СЛАБА2 ПЛС ЗАБАНИТЕ ГА ЈЕ ДА ЈЕ ДА УМРЕ И СКОЧИ СТВАРНО ВИСОКО ПЛС БАНИТЕ СЛАБОГ2
3 звездице јер је у почетку стварно забавно, али после има толико огласа из игре да се заврши. Знам да су огласи за новац, али знам да ће ова игра имати новца, молим вас да уклоните рекламе и онда је игра много забавнија и добиће новац само за оцењивање и преузимања
Стално говори да нема везе све време када јесу, али осим тога, игра је хит
Кул
Само једно!убија како је добра
Игра се стално руши и након овог новог ажурирања ово је најгора игра икада, свиђа ми се стара верзија, али ова верзија је ужасна