Post by niggbubbprofindi on Feb 7, 2022 18:09:59 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neobmedzený hack kľúčov ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
Je dobrá
, 🤔🖕
davam len jednj viezdu za to e sa mi ta hra neda zaonut 😒
Kick the Buddy Hərəkət lji
Nebolo možné vrátiť sa do hry. Skúsil som vypnúť tablet a potom ho znova zapnúť. Nefungovalo to. Tablet som vypol druhýkrát. Stále to nešlo. Odporúčam vám opraviť túto aplikáciu
Kick the Buddy Екшн wne
Super hra
Táto hra bola naozaj pekná, ale teraz hovorí len to, že nanešťastie sa nakopnutie kamoša zastavilo a ja mám dobrý internet, čo je naozaj otravné a bavilo ma to, keď ma pustil dnu a dal by som jej päť hviezdičiek, ale kvôli tomu som nemôže. Keď ma to pustilo dnu, bolo tam príliš veľa reklám, čo bolo tiež naozaj otravné. 😢😡😬😑😐😣 ⭐
3 roky, čo som hral túto hru, boli úžasné, ALE keď minulý rok všetky tieto reklamy vyskočili a nikdy to neurobili a teraz som to nemohol preskočiť, keď hrám, je to najhoršie, už si to ani nemôžem vážne užiť toto bola moja hra číslo jeden, teraz sa zmenila na moju nočnú moru a vypnutie internetu nebude fungovať, pretože JE DOSLOVA VSTAVENÁ V HRE, ale teraz je to 👎
Kick the Buddy - Najnovšia Verzia Pre Android - Stiahnuť Apk
Dobre je
Kick the Buddy: Forever. Trendy Games. Akčné a adventúry, Bojové hry, Strieľacie,
Brick Ball Blast: Ball Crusher Zręcznościowe ptmh
Kick the Buddy Laga tltt
Túto hru som si užíval predtým, než bola preplnená reklamami, toľko reklám, že nemôžete robiť nič bez toho, aby ste si pozreli reklamu ako svätý f***
Former Apple App Store Head of Games BD, joins the podcast. ... I got to sit down with my good buddy Michael Martinez to talk about his company's path to
Dobre keby tam neboli reklamy
Haha
Je to veľmi pomaly napredujúca hra. Prial by som si, aby tam bolo viac, rovnako ako postavy z videohier, ktoré naňho útočia alebo čo
Najhoršia hra na jamkovom svete
Úprimne, hrám túto hru tak dlho a je veľmi návyková. Pamätám si, že som túto hru hral, keď som mal 6😯! Je to skvelá hra a som naozaj nadšený, keď sa hovorí, že bola aktualizovaná. Pokiaľ ju nemáte akýkoľvek hnev na vybitie😂.
Táto hra je celkom zábavná na hranie, ale mám 3 problémy: 1. Predtým, ako som si ju stiahol, bolo napísané, že táto hra je offline, ale keď som sa pokúsil kúpiť veci, oznámilo mi, že nemám prístup na internet. 2. Ak otvorím wifi, zobrazí sa príliš veľa reklám. 3. Táto hra je príliš brutálna pre deti vo veku 6-12 rokov, môžete ju buď urobiť menej brutálnou, alebo urobiť túto hru len na 13 rokov a viac. táto hra naozaj nie je pre deti. Áno.
Úplne by som dal tejto hre 5 hviezdičiek, keby nebolo smiešneho množstva reklám. Túto hru som už hral asi pred rokom alebo 2 rokmi a bola to úžasná hra. Nechýbali takmer žiadne reklamy a na začiatku ste mohli získať množstvo iných zbraní. Teraz je v každej kategórii len jedna zbraň, ktorá je naozaj nepríjemná. Opravte túto druhú, potom je to celkom dobrá hra.
Super buddy punč . Super buddy punč. Mučte trolla . Mučte trolla. Super Buddy Kick 2. Super Buddy Kick 2.
Je tu veľa reklám, najviac neznášam tie v spodnej časti obrazovky, pokrývajú aspoň 10 % obsahu, odstráňte ich. Dobre, z nejakého dôvodu to vynulovalo všetok pokrok a peniaze, malo to veľký potenciál, ale hra od playgendary, o ktorej viete, že bude až po okraj plná reklám
Toto sú niektoré z najotravnejších reklám, s ktorými som sa stretol. Stávajú sa pri načítaní alebo výbere menu, ako aj očakávanom na konci alebo o ceny. Toto je priveľa. Nechajte ľudí aspoň v pokoji hľadať v jedálnych lístkoch.
Super hra ale piše že sa nedá
Veľmi odvážna hra😎
Nefunguje mi to debili!
Jednoduchá hra na učenie a hranie. Ale sú to reklamy, ktoré musíte pozerať tak často, že kvôli nim len zriedka nemám čas hrať hru. Obchod tiež, prečo by ste potrebovali míňať skutočné peniaze za krv? Hlúpe a dokonca aj v hernom obchode je všetko naozaj predražené za sumu, ktorú zarobíte za zabitie kamaráta. Hnevá ma, keď to robia tvorcovia hier. Túto hru by som hral iba vtedy, keby som sa zúfalo nudil a nemal by som nič iné na práci. OPRAVTE tieto PROBLÉMY.
Je to celkom pekné, ale vždy, keď sa pokúsim získať niečo, čo by nakoplo kamaráta, objaví sa reklama, prosím opravte to😐 nie som šťastný
G Buddy STYLFIT GSW8 - Apk AMP
Je to dobrý odbúravač stresu, keď máte zlú náladu a chcete si niečo udrieť. Ale reklamy sú príliš otravné. Len otvorím aplikáciu a *bum* je to dážď reklám. Čo to sakra.
dam len 2🌟🌟 lebo neznasam reklamy !😡
Veľmi zábavná hra na zabíjanie času. Reklamy sú však príliš veľa. Keby nebolo toľko reklám, stále by som hral. stiahnem znova, keď bude situácia s reklamou opravená.
90 % reklám je bez odmien, občas prídu náhodne. 90 % času zaberajú reklamy. Nemôžem uskutočniť nákup, pretože sa načítava niekoľko hodín.
Super Buddy Kick
Je to blbosť na nudenie sa
Hry – Aplikácie pre Android v službe Google Play
Okrem neustálych reklám sa mi táto hra naozaj páči, páčia sa mi komentáre, ktoré kamoš vždy zanechá, a je tu toľko zbraní, ktoré môžete vyskúšať! Ak si kúpite bez reklám, neoľutujete!
reklamy su vsade 90% hry su len reklamy a offline to nemozem hrat lebo sa nedaj kupovat dalsie veci nestahuj si to !!!
Príliš veľa reklám, každú minútu reklamy, neuložilo všetku položku, ktorú som si kúpil v hre, aj keď som sa prihlásil pomocou účtu Google. Hovorí sa, že na uloženie všetkých položiek sa prihláste pomocou účtu Google. Hra je neustále zmrazená.
Je to v poriadku. Ale tu nie je skvelé, prečo: je tu toľko reklám a ľuďom to len ničí hru. A tiež, keď začnete, nie je veľa reklám, ale vidím trik, ktorý je neslušný. takže ak môžete opraviť reklamy, bolo by to skvelé, ale pre tieto tri hviezdičky som hlasoval. Nemám rád reklamy, hrám to len preto, aby som zabil kamaráta, ale potom ste uhádli REKLAMA A F****** REKLAMA JE HROZNÁ! tak opravte reklamy, inak stiahnem tri hviezdičky na jednu! A veľa ľudí má tento problém so samotnou hrou.🤬
Milujem túto hru, je celkom zábavná, ale mali by ste s ňou vyjsť viac aktualizácií, ale stále ju milujem, preto som jej dal 5 hviezdičiek Zdá sa mi, že je to najlepšia hra na svete, ďakujem vývojárom za to, že prišli túto hru a ďakujem, že ste ju vydali.
Páči sa mi táto hra, ale myslím, že by ste mali začať s aktualizáciou remaku o niečo častejšie
Vela reklama ale mega prepracovana hra
Celkom fajn ale skoda ze tam nemas za darmo tie veci.,👽👽❤️😆😍😍🤗💯💯💯👌😁😁😁😂
Je to dobrá hra, nechápte ma zle, ale je doslova mentálne, že dostanem 30 sekundovú reklamu zakaždým, keď si kúpim zbraň, alebo dokonca otvorím stránku so zbraňami.
Dobré na nervy :-D
Nemôžem si tu kúpiť veľa vecí, aj keď mám dosť peňazí