Post by knowexmisipow on Mar 14, 2022 8:26:50 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Home Design Makeover 2022 version ▞▞▞
Hrál jsem hru v pohodě. A pak to prostě klaplo. Je to velmi dobrá hra, opravdu jsem si u ní odpočinul. Ale rozhodlo se samo vrátit k instalaci
Použijte, abyste si tuto hru užili. Už nelze hrát, protože neustále zamrzá.
Moc hezký nápad
opravdu dobrá hra, ale pak jsou ty levely fakt složitý
U těchto her to nikdy nezklame: jsou to různé druhy zábavy zhruba do třetí nebo čtvrté místnosti, pak je tu OBROVSKÝ skok v ceně všeho a množství zbytečných tahů, které neposouvají hru dopředu a pouze jedí vaše tahy, ale absolutně ŽÁDNÉ odpovídající zvýšení odměn za úroveň. Hodně jsem doufal, že tato hra bude přátelštější k dlouhodobému hraní, ale ne. Je to na hovno stejně jako ostatní, stalo se hloupým frustrujícím do té míry, že už to není žádná legrace. Neztrácejte čas!
Musíte jednu hru hrát pořád dokola abyste si mohli koupit něaký nánytek
je to pěkná hra na hraní, ale přál bych si, aby ve hře bylo více možností designu (tj. neutrálnější barvy). hra pro mě (stejně jako mnoho jiných) náhodně spadne nebo se zavřu, když jsem uprostřed pokusu porazit úroveň a nevím, proč to dělá, ale je to VELMI otravné.
Tuhle hru opravdu miluji. Ráda navrhuji a mému manželovi se líbí bazén, který jsem navrhla. Ale je nějaká šance, že to dokážu minimalizovat, abych si mohl prohlédnout celou oblast?
Hodně štěstí při splnění čehokoli! Čím dále postupujete, nic nedostanete jako odměnu a všechny ceny za interiérový design se s hraním úrovní zvyšují! Získáte pouze 5 životů, drahokamy nelze získat, pokud si je nekoupíte, power ups téměř neexistují, pokud jste f2p, a hrozný seznam by mohl pokračovat dál a dál! Neváhejte a zjistěte to sami a po týdnu to smažte jako já 👌
příliš drahé nahradit životy příliš drahé na dalších 5 pokusů. a záměrně podělali úroveň, takže bych prohrál, kdyby mi zbyl jen jeden předmět, jen abych byl v pokušení koupit si další životy. úrovně jsou příliš obtížné. a nákup nábytku je příliš drahý. tato hra je opravena jen proto, aby z vás mohli dostat více peněz.
Ze začátku mě to bavilo, ale jak se to stalo obtížnějším, hra byla příliš pomalá. Udělat nějaký pokrok s návrhy prostě trvá příliš dlouho. Sotva někdy dokážu splnit nějaké výzvy, protože mi dochází čas.Tato hra skončila spíše jako hra typu match 3 atd. než jako designová hra. Jsem zklamaný.
Tuto hru jsem miloval, ale od poslední aktualizace neustále zamrzá nebo padá nebo se dokonce neotevře.
Tohle je ta nejlepší hra na světě a proto davam 5 💥
Proč by designové hry nemohly být jen designové hry? Kdybych chtěl hrát hru Toon blast nebo Candy Crush, stáhl bych si to. A pokud budete mít tyto logické hry, abyste získali body za design, proč dělat některé úrovně tak neuvěřitelně obtížné? Jedinou možností pro boostery jsou diamanty, jediný způsob, jak získat diamanty, je koupit je. Velmi dráždivé. Pokud by byly tyto věci opraveny, hra by se mi líbila.
Líbí se mi tato hra. Velmi spravedlivé s neomezeným životem. Líbí se mi také, že mezi úrovněmi hratelnosti existuje rovnováha v úrovni výzev. Jen naznačuji, že čas na život je kratší. Celkově skvělá hra!!
NESTAHUJTE TUTO HRU, POKUD NEJSTE OCHOTNÍ ZAPLATIT MNOHEM VÍCE, NEŽ STOJÍ HODNOTU! Osobně jsem nikdy neviděl přidání, ale to proto, že musíte platit za VŠECHNO! Raději bych sledoval 50 přídavků za posílení ve hře, než abych platil to, co chtějí, abyste zaplatili, jen abyste ZKOUŠILI dokončit úroveň. Mohli byste snadno zaplatit 15 $ a více a stále neprojdete úrovní. Mohla by to být zábavná hra, ale nebudu platit 50 dolarů týdně jen za to, abych prošel 3 úrovněmi. Existuje důvod, proč je to hra č. 5 s nejlepšími výdělky, ZA TO ZA JI PLATÍTE HODNĚ!
Tato hra je skvělá hra. Úžasné hrát, dokud nedosáhnete určité úrovně, pokud jde o to, kde v podstatě musíte za hraní platit, a dokonce i to, co jste zaplatili, a počítač znemožňuje porazit desky. Bylo nutné odinstalovat. Stalo se úplnou ztrátou času stavění pro nic za nic😤!!!
tak realistické a úžasné. kéž by to mělo více možností a nechalo tě dělat, co chceš jako první, nedovolí ti snadno regenerovat životy a na hraní musíš dlouho čekat pokaždé, když hraji, zdá se, že to na mě skončí a vypne se, takže nebudu můžete hrát až o 5 hodin později a pak musíte hrát 50 her, abyste dostali to, co chcete, tak otravné a hloupé. přesto mám tuto hru tak rád, že vám nedovolí interagovat a v podstatě to dělá sama a nechá vás se dívat, ale také je pomalá.
Už vás nebaví utrácet peníze za nedosažitelné cíle. Existují lepší hry jako Design My Home a Design My Room, ve kterých se nemusíte pokoušet nasbírat 100 skřítků skrývajících se za klecemi a keři v 10 tazích. Tato hra je navržena tak, abyste získali své peníze, a to je vše. Doba. Konec diskuze.
nemůžete vyhrát, zvláště ve vedlejších hrách, pokud neutratíte peníze za vylepšení. Abyste mohli dekorovat, musíte vyhrát alespoň 3 hry. Pokud vám dali boční vylepšení, ale nedostanete nic. Získání životů také trvá příliš dlouho. Celá tato hra je o utrácení peněz
Kéž bych tomu mohl dát více hvězdiček. Hra se mi opravdu líbí. Nelíbí se mi, že nemůžete vydělávat diamanty nebo boostery. Od začátku hry mám stejných 20 diamantů a jsem na úrovni 433. Pokud existuje možnost zakoupit tyto pomůcky, měla by existovat také možnost je také získat. Také jsem získal hodinu zdarma a nedostal jsem ji. Poslal jsem e-mail a ještě jsem nedostal odpověď. Jsem připraven tuto hru smazat. 7. 3. 2019 OTÁZKY Z HRY STÁLE NEŘEŠENÉ.
Ve skutečnosti se nedostanete k designu, musíte si vybrat jakékoli 3 možnosti, které máte. Také dělají úrovně příliš těžké, příliš rychlé a snaží se vás přimět zaplatit, samozřejmě. Dávám 2 hvězdičky, protože grafika je dobrá. Příběh mezi těmito dvěma postavami je také trochu otravný a sýrový.
Je to spíše logická hra, kde spojujete kousky, než designová hra. Úrovně jsou také těžké projít, takže to trvá věčnost, než získat nějaké peníze, abyste udělali krok v designové části. Když jste schopni navrhnout pokoj a přidat nábytek, není příliš mnoho možností na výběr. Stěny můžete mít šedé, hnědé nebo bílé. Fuj.
Tahle hra se mi zpočátku opravdu líbila. Teď je to jeden z mých nejméně hraných. Hraji už měsíce a i když mě reklamy moc neobtěžují, drahé předměty, nedostatek schopnosti získat boostery a směšně těžké hádanky způsobily, že tato hra přestala být zábavná. Jsem na úrovni 1057 a musím z hrací plochy odstranit 99 různých předmětů v 19 tazích. Vážně, je to hra, NE program jaderného designu. Vím, že vývojáři chtějí vydělat $, ale znemožnit projít každou úroveň je příliš mnoho.
Zábavná hra, ale dokončení jedné úrovně může často trvat dny. Získáte 5 životů na začátek a každý život trvá 30 minut, než získáte jeden nový. Pokud během pár minut vyčerpáte všechny životy v jedné hře, je to na dlouhou dobu. Mají odměny, ale nikdy nezískáte životy (drahokamy). Koupit je je tak drahé. Dříve jste si vydělávali volný herní čas na víkendových soutěžích a nyní je i to pryč. Hrajte, ale neutrácejte $$$. Nestojí to za to.
Custom Skin Creator Minecraft Розваги zsem
Je to spis na logicke prymysleni nez na design.
I když je hra zábavná, může být velmi těžké dokončit úrovně a životy rychle ubývají. Dlouho se regenerují a jediný způsob, jak získat více, je koupit je s drahokamy. Nezískáváte drahokamy dokončením úrovní jako v jiných hrách. MUSÍ BÝT zakoupeny. Je to frustrující, protože mnohokrát potřebujete k dokončení úrovně pouze jeden pohyb. Grafika je skvělá a návrhy jsou kreativní, ale na +5 tahů nebo doplnění životů je potřeba 90 drahokamů, za 0,99 $ za 100 drahokamů je příliš drahé!!
Dlouho jsem fanouškem této hry. Nicméně absolutně NENÁVIDÍM nejnovější aktualizaci. Proč jsi musel zrychlit kousky?? Bylo to perfektní, tak jak to bylo! Teď jde všechno tak rychle, až se mi z toho točí hlava. Udělejte to alespoň jako možnost v nastavení...
Kdysi miloval tuto hru. Má to své zvláštnosti, funkce chatu je meh a některé úrovně mohou být frustrující, ale díky víkendové události shromažďování klíčů, na které by váš tým mohl spolupracovat, se to všechno vyplatilo. Odměny byly skvělé a akce zábavná. Hádám, že to vývojářům nevydělalo dost peněz, takže to změnili na hloupou rally událost, kterou nikdo nemá rád. Pro nové hráče, neztrácejte čas. Současným hráčům přestaňte utrácet peníze, dokud nezmění hru zpět!
Část hry, ve které můžete navrhovat a zdobit, je zábavná, ale je to doslova jako 1/4 hry. Další 3/4 času, který strávíte u této hry, je hraní té mini hry, kterou vás nutí hrát, abyste získali herní měnu na ozdobení. Pokud nezaplatíte skutečné peníze, abyste získali peníze na dekoraci, strávíte většinu času touto otravnou minihrou. Jen jsem byl příliš unavený trávit tolik času u té minihry a téměř žádného zdobení nebo navrhování.
Je to fakt super hra doporučuji
Dobrá hra. Je to zábavné a existuje celá řada designů a typů pokojů. Můj jediný problém je, že by skutečně měl existovat denní bonus nebo šance na výhru boosterů. Nikdy jsem nehrál takovou hru, která by tyto funkce neměla. Jediný způsob, jak získat boostery nebo diamanty, je utrácet skutečné peníze, a já do této hry nemám dostatek investic, abych to dokázal.
Home Design Makeover Simulacijske igre yfz
Úroveň 1439. Předměty stojí 4000-5000 $. Překonání úrovní může trvat dny a vyplacení až 975 $. Tvrdé úrovně zdvojnásobují mince. V každém pokoji je k výzdobě přibližně 20 předmětů. Vypočítat. 4-5 úrovní pro 1 položku až za den nebo déle, abyste dokončili jednu úroveň x 20 položek .. hmmm.. kdekoli mezi měsícem a 3 měsíci na dokončení místnosti, když to začíná na 500 nebo 700 za gauč? Vstupenky spojují všechny hráče dohromady navzdory úrovním, takže nemáte šanci vyhrát vyšší úroveň, na které jste. Podpora je na hovno
Home Design Makeover Simulacijske igre yfz
Tato hra se mi opravdu líbí, ale smažu ji, pokud neuvidím, že ji upravili, takže není nutné provést párování více než 160krát, než budete moci provádět jakoukoli návrhářskou práci. Každá zápasová skupina dává 21 tahů. K dosažení výhry je potřeba 10 nebo více pokusů.