(Android/iOS) Cooking Crush - μαγειρέψτε cheats γεννήτρια πολύτιμων λίθων
Mar 14, 2022 8:32:52 GMT 1
Post by knowexmisipow on Mar 14, 2022 8:32:52 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Crush - μαγειρέψτε ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Crush - μαγειρέψτε IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats γεννήτρια πολύτιμων λίθων ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Crush - μαγειρέψτε 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι έχει κέρματα για αναβάθμιση, αλλά έχω ένα παιχνίδι μαγειρικής που δεν αναβαθμίζεται με νομίσματα
Αν και το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν μαζί μου κολλημένο με 1 επίπεδο που δεν με άφησαν ποτέ να κερδίσω μετά από όλες τις προσπάθειες 😪
Όπως το παιχνίδι, το παιχνίδι μόνο 1 πράγμα μετατρέπεται σε λάκκο για χρήματα, μην πειράζετε λίγα δολάρια, αλλά ορισμένα επίπεδα είναι αδύνατο να νικήσετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα και τα κέρματά σας δεν μεταφέρουν 2 αναβαθμίσεις εξοπλισμού αναβάθμισης πάρα πολλά νομίσματα
Απολάμβανα το παιχνίδι.. Μετά μπήκα σε νέο επίπεδο αλλά δεν φορτώνεται. Δεν μπορώ να παίξω γιατί δεν άνοιγε
Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι ήταν όλα διασκεδαστικά και συναρπαστικά, αλλά όταν έφτασα στο δεύτερο στάδιο τα νομίσματα που ζητούσαν αναβαθμίσεις ήταν πολύ ακριβά σε σύγκριση με αυτά που λάμβανα από τα αντίστοιχα στάδια/επίπεδα, οπότε θα υπάρξει ένα σημείο που θα κερδίσουμε' Δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε και είναι η στιγμή που γίνεται βαρετό... παρακαλώ, οι αναβαθμίσεις είναι πολύ ακριβές στο δεύτερο στάδιο. παρακαλώ κάντε κάτι για αυτό
Τέλειο απλά
Γεια σας μόλις τελείωσα το πρώτο παιχνίδι και ξαφνικά δεν μπορώ να κατεβάσω το δεύτερο παιχνίδι ακόμα κι αν ολοκληρώνω όλο το κλειδί εργασιών που δίνεται. υπαρχει καποιος τροπος να βοηθησω.......
Εξαιρετικό παιχνίδι, ορισμένα επίπεδα είναι δύσκολα, αλλά οι προγραμματιστές είναι γενναιόδωροι με μπόνους κλπ
Η μουσική είναι καλή αλλά το παιχνίδι είναι βαρετό. Είναι ανήθικο να δίνουμε κίνητρα στα παιδιά να παρακολουθούν ώρες διαφημίσεων. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να προκαλέσει δαπάνες σε άχρηστα προϊόντα που χάνουν χρόνο. Παιχνίδια σαν αυτό τροφοδοτούν τη φτώχεια και το χαμένο χρόνο. Μην το παίζεις.
Διασκεδαστικό παιχνίδι με αξιοπρεπή γραφικά που μέχρι στιγμής δεν απαιτεί να ξοδεύετε χρήματα για να παίξετε και να διασκεδάσετε. Είμαι ακόμα μόνο στο 2ο εστιατόριο, οπότε είναι ακόμα πολύ νωρίς για να το πω εντελώς. Ο λόγος που άφησα ένα αστέρι καθώς η ευαισθησία αφής φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη όταν πατάω κουμπιά στην οθόνη επιλογής επιπέδου και αναβάθμισης, η οποία απαιτεί να πατήσετε το επίπεδο ή το στοιχείο σας για αναβάθμιση πολλές φορές για να το επιλέξετε. Αυτό θα ήταν ένα σημαντικό ζήτημα αν το έκανε αυτό στο παιχνίδι, αλλά ευτυχώς δεν είναι.
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό που δεν χρειάζεται να πληρώσετε πραγματικά χρήματα για να πάρετε κάτι αν το διαβάζετε, σας συμβουλεύω να το εγκαταστήσετε!
Διορθώστε το πρόβλημα στην κουζίνα με νομίσματα. Ο τύπος με το πρόχειρο συνεχίζει να παγώνει.
Cooking Crush: matlagningsspel Arkadspel rcq
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι ΤΕΛΕΙΟ
Ρωτάει συνεχώς για την αποθήκευση δεδομένων, και σπρώχνω ένα και δείχνει εντελώς διαφορετικό. Μόλις έχασα όλα τα διαμάντια και τις αναβαθμίσεις που περίμενα (45 λεπτά). Πραγματικά ενοχλητικό. Ώρα να αναζητήσουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.
Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών δεν ανταποκρίνεται! Νομίζω ότι έχουν πεθάνει! Επιπλέον, αυτό το παιχνίδι έχει πολλά σφάλματα και προβλήματα. Το χρονόμετρο σταματά στις 0:00 και οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν να περπατούν χωρίς στάση! Τι κακό παιχνίδι είναι αυτό! Μην εγκαταστήσετε αυτό το παιχνίδι αλλιώς θα το μετανιώσετε! Ανέλπιστη τεχνική υποστήριξη και ομάδα εξυπηρέτησης πελατών!! Άσχημο, ξέρεις μόνο να κρύβεσαι αλλά να μην κάνεις τίποτα. Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Great Coin Cookout. Κέρδισα 17.789 πόντους Το εστιατόριο Cake Corner αλλά δεν καταλήφθηκε
Έδωσα μια καλή κριτική την τελευταία φορά, αλλά πρέπει να πω τώρα ότι η ιδέα να μας κάνει να περιμένουμε για ώρες πριν αγοράσουμε έναν νέο εξοπλισμό ή συστατικά δεν είναι ωραία Ps. Θα ήταν καλό εάν τα αντικείμενα αγοράστηκαν αμέσως
Immortal Rogue ایکشن jljc
Χάστε χρήματα πολύ γρήγορα για να προχωρήσετε περαιτέρω
είναι καταπληκτικό στην αρχή όλων των επιπέδων, αλλά όταν το lev3 ανεβαίνει, είναι πιο δύσκολο, γιατί δίνουν πάντα συνδυαστική εξυπηρέτηση στον πελάτη, αλλά ο χρόνος που δίνουν ή επιπλέον δεν είναι αρκετός.. ο λόγος με κάνει να τρελαίνομαι, και επίσης τόσο ακριβή ανάγκη να πληρώσετε για να αποκτήσετε επιπλέον πελάτη uff e
20 Μαΐου 2021, αναθεώρηση ενημέρωσης: Τώρα ακόμη και το χειρότερο παιχνίδι επιβραδύνει σκόπιμα το περπάτημα του πελάτη και είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα ενισχυτή για να ολοκληρώσετε κάθε επίπεδο. Κάποια στιγμή χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε 2 ενισχυτές, χωρίς καύση + επέκταση σε χρόνο 30 δευτερολέπτων. Δείτε πόσο cheater παιχνίδι Bug είναι αυτό; Παρακαλούμε, καθορίστε το χρονοδιάγραμμα του περπατήματος του πελάτη και παρατείνετε το χρόνο καύσης. Σας ευχαριστώ.
Ενημέρωση 26/1 - Βρήκα τις απεριόριστες προσφορές ζωής! Επίσης, αυτό το παιχνίδι σας ανταμείβει για την αναζήτηση της ευτυχίας και ενισχύει τη μείωση του άγχους επίσης!! ΠΑΙΞΤΕ ΑΥΤΟ!! Πρωτότυπο - Πραγματικά καλό παιχνίδι. Χαριτωμένα γραφικά.Θα έδινα 5 αστέρια - ΑΛΛΑ είναι πολύ ευαίσθητο στην αφή και σας κάνει να πετάτε λανθασμένα τα τρόφιμα. Δεν θα με ένοιαζε αν χάσεις ζωές... και συνεπώς χάσεις την ικανότητα να συνεχίσεις να παίζεις καθώς παίρνεις μόνο 5 ζωές ή χάνεις ένα προνόμιο αν χρησιμοποιούσες ένα σε αυτόν τον γύρο.
Cooking Crush - кулінарні ігри Аркади tth
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο από όλα όταν το μαγείρεμα λίγο όταν έρχονται πολλοί πελάτες γίνεται μπερδεμένο
Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για νέο επίπεδο, απογοητευτικό δεδομένου ότι οι συμπαίκτες μου το είχαν εδώ και μήνες **Ενημέρωση Έκανα όλα όπως μου ζητήθηκε και ακόμα δεν έχω τύχη. Είμαι σε συνομιλία με την ομάδα υποστήριξης μόλις τώρα και μου είπαν ότι έχω εγκαταστήσει μια παλαιότερη έκδοση παιχνιδιού. Ωστόσο, όταν είμαι εδώ, μου λέει ότι έχω εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Είναι όλα τόσο απογοητευτικά!
Μόλις το απεγκατέστησα, κάνετε αδύνατο να κερδίσετε επίπεδα, για παράδειγμα τρία επίπεδα στο Party Parlor.. Ήμουν εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι αλλά τώρα είμαι τόσο απογοητευμένος και θα δοκιμάσω άλλα παιχνίδια μαγειρικής.
Το παιχνίδι είναι τόσο καλό, αλλά τώρα έχω κολλήσει στο επίπεδο 10 στο εστιατόριο tandoori, δεν ανοίγει τα επόμενα επίπεδα, αν και έχω συγκεντρώσει και τα 10 κλειδιά για να ανοίξω το επόμενο στάδιο των επιπέδων στο εστιατόριο, τι πρέπει να κάνω για αυτό; Θέλω να ολοκληρώσω το παιχνίδι.
Έχω διασκεδάσει παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Τα μόνα μου "παράπονα" είναι ότι οι αναβαθμίσεις διαρκούν πολύ και μακάρι τα πετράδια να ήταν πιο εύκολο να κερδηθούν, ώστε να επιταχύνω τις αναβαθμίσεις. Αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα "εγώ", καθώς είμαι πολύ ανυπόμονος. Όλα, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αν αυτό είναι το είδος του παιχνιδιού στο οποίο ασχολείστε.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά το μόνο πράγμα είναι ότι δεν φορτώνει τα βίντεο και μερικές φορές παγώνει και κολλάει, εκτός από το ότι είναι ένα καλό παιχνίδι..
Το ένα πράγμα που δεν μου αρέσει. Όταν τελειώσετε ένα εστιατόριο και έχετε 8.000 $ στο ένα εστιατόριο, δεν μεταφέρεται στο επόμενο εστιατόριο, ώστε να μπορείτε να το αναβαθμίσετε. Τα χρήματα πρέπει να κυλήσουν για να συνεχίσετε να αναβαθμίζετε όσο προχωράτε. Έπαιξα ένα ολόκληρο εστιατόριο και είχα όλα αυτά τα χρήματα που δεν μπορώ καν να χρησιμοποιήσω.
Ξοδεύω όλους τους πολύτιμους λίθους μου στο επίπεδο 38 Iceland infusion ακόμα δεν μπορώ να περάσω σε αυτό το επίπεδο... Αναβαθμίζω την κουζίνα και το φαγητό μου αλλά εξακολουθώ να είμαι στοκ γι' αυτό δίνω δύο αστέρια
Καλό, αλλά τα κουμπιά δεν λειτουργούν, αν πατήσουμε δύο φορές από το να λειτουργεί... παρακαλώ, λύστε αυτό το πρόβλημα
Τέλειο
Καλό περνάει ευχάριστα η ώρα
Ευχαριστούμε και πάλι τους προγραμματιστές για ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι μαγειρικής ποτέ. Το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όλους. Είναι εύκολο και αν πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση, πώς πληρώνονται οι προγραμματιστές. Ευχαριστούμε και πάλι τους προγραμματιστές για ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
Super buggy παιχνίδι, ορισμένα προϊόντα είναι πίσω από άλλα και δεν μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτά, δεν μεταφέρετε χρήματα από το ένα εστιατόριο στο άλλο, εκτός αν χρησιμοποιήσετε power ups, δεν μπορείτε να περάσετε επίπεδα - δεν είναι πραγματικά διασκεδαστικό και χαλαρωτικό σε να είσαι ειλικρινής....
Υπέροχα γραφικά, εύκολο παιχνίδι αλλά και προκλητικό. Πολλοί τρόποι για να κερδίσετε πολύτιμους λίθους και ενισχύσεις!
Μπορώ να δώσω μόνο 3 αστέρια αφού πρέπει να πληρώσω με διαμάντια 💎 για να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό και το φαγητό από ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Μικρή απογοήτευση
Πολύ καλό
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι καθώς το παίζω κάθε μέρα, αλλά τώρα παίρνει 2 από τα πάντα και το παιχνίδι συνεχίζει να με ξεκινάει από την αρχή. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο λόγω αυτού του σφάλματος. Ουφ δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό