Post by knowexmisipow on Mar 14, 2022 8:44:51 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien: Isolation ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien: Isolation IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Alien: Isolation 2022 version ▞▞▞
Графіка хороша, але вона дійсно може використовуватися як стрілка напрямку або ігрова карта, щоб показати, куди йти... Я продовжую ходити по колу!!
Чудовий порт, але у мене є кілька проблем зі звуком, звук іноді зривається, а потім повертається, або він виходить з ладу і починає звучати як статичний.
Я б хотів дивитися кіно. Я чую лише звук, але відео не працює. У мене S21 Ultra.
У ROG 5 працює гладко. Гарний порт!
Зрештою, це комп'ютерна відеогра. Дуже цікава історія і все в ній наче неймовірне. Дуже вдячний компанії за це ......
Зараз є багато помилок - 1. Гра в певний момент несвідомо гальмує, і меню паузи також працює, але ми нічого не можемо зробити в грі, 2. Чомусь вона автоматично перемикається на розстановку клавіш контролера замість дотику елементи керування, 3. Коли ви зберігаєте гру та знову завантажуєте її з головного меню, вона не завантажується належним чином, 4. Процес синхронізації не працює належним чином з мобільними даними, 5. Я не бачу параметр продуктивності - є лише режим економії заряду акумулятора і графічні варіанти.
Дивовижний заголовок AAA, портований на мобільний телефон. Я хвилювався, що гра може гальмувати або гальмувати, але виявилося, що це було дуже гладко. Принаймні поки що. За 17,99 австралійських доларів ви отримуєте весь пакет DLC, який не є необхідним для основної історії, але дуже щедрим, враховуючи ціну. Aliens: Blackout, незважаючи на те, що це чудовий хоррор, ця гра не дасть вам справжнього досвіду виживання в жахах. Я рекомендую використовувати для гри встановлений контролер.
Візуально приголомшливий, але ради бога грайте в нього на ПК чи консолі. Дивно, що вони запустили цю гру і виглядають так добре. 5 зірок за порт. Що стосується елементів керування, я знаю, що вони зробили все, що могли, але, Господи, у цьому світі є реальні люди, які грають в ігри з екранними елементами керування, і це робить гру майже неможливою.Я спробував це на note10 5g і zfold3 (поки що тільки в режимі планшета). Він здається стабільним, його легко керувати на екрані, хоча виграє від фізичного контролера. Графіка виглядає приголомшливо. В: I — фантастична і жахлива гра, і це, здається, чудовий порт. Він розряджає батарею на обох телефонах, на яких я його тестував – є режим gfx, який призначений для збереження акумулятора, але це трохи схоже на гру без окулярів... Гра відмінна, незважаючи на це.
Справді дивовижна гра, вона виглядає красиво і настроювані контролери гарні. Єдина моя проблема поки що в тому, що мій звук час від часу вимикається, досить смішно, якщо ви переходите до іншого розділу гри, він повертається або якщо ви перезапускаєте гру, але вам доведеться повернутися до місця збереження, яке може бути деякий час назад. Взагалі чудова гра, я просто сподіваюся, що вирізання звуку буде виправлено
Я застряг у вагоні поїзда!! Я спробував усе, щоб гра запрацювала! Будь ласка, допоможи мені! Samsung gGalaxy tab s6
Дійсно чудовий порт дійсно чудової гри.
Bubble Shooter Παιχνίδια παζλ klbg
ПРИМІТКА: (ДОМУ, ЩО СКАРЖИТЬСЯ НА ЧІТКУ ГРАФІКУ, ВИМКНЮЙТЕ ЗЕРЕНІСТЬ ПЛІВКИ НА ВАРИАНТАХ) Абсолютно неймовірно побачити, як це портовано на мобільний пристрій на рідному обладнанні. Вперше я грав у цю гру на PS4. Він відмінно працює на S21 Ultra. Повинно з’явитися більше таких портів, це дійсно показує, наскільки телефони наступного покоління можуть бути самі по собі. Він також чудово грає в парі з Razer Kishi.Ви чудово попрацювали, це варте кожного пенні
Alien: Isolation Περιπέτεια wxm
Alien: Isolation Kalandjátékok rpbc
Завантаження необхідних даних не працює, просто час очікування каже, що не вдається підключитися, тому всі DLC і необхідні 3 ГБ не завантажуються. Здається, що в гру можна грати без неї, але я не впевнений, як довго і наскільки вона впливає на продуктивність, безумовно, не найкраща продуктивність на s20, але я не можу порівняти, не маючи можливості завантажити необхідні дані. Сподіваюся, це скоро буде виправлено
Будь ласка! Я використовую Gamesir X2 Type-C, щоб грати в цю гру, і здається, що трекери продовжують прослуховувати всю гру. Я не можу підняти свій трекер, хоча я тримаю кнопку R1. Це не мій геймпад зламався, я пробував інші ігри, і не виникло жодних проблем, тому що він новий. І не кажучи вже про те, що я не можу записати ігровий процес на Poco x3 pro. Графіка постійно збоїться, навіть якщо я вимкнув вбудований диктофон. Потрібно перезапустити гру, щоб вона повернулася нормально. Ось так від мене.
Гра 10/10.Відмінний порт на Android
Alien: Isolation 冒險 xwt
Найкраща гра для Android, не замислюючись, дуже люблю цю гру🎮
Незабаром я чекаю Skyrim для Android.
Вони вийшли за межі своїх портів і ніколи не були незадоволеними
Alien: Isolation Aventură fvpx
Хороший порт
Необхідно виправити кут і контролювати незначні проблеми
Я буквально не можу пройти повз частину калібрування, вона не дає мені підтвердити
Відчувається як незавершений реліз. Неможливо навіть завантажити додаткові ресурси при хорошому підключенні до Інтернету. Час очікування підключення закінчився або проблема з повідомленням про підключення до Інтернету з’являється щоразу, коли я намагаюся завантажити файли dlcs.
Подобається, ця гра була дивовижною на ПК. Я використовую s21 ultra і tab s7 plus, і обидва гладкі, як масло. Я із задоволенням заплатив за такий хороший порт. Це має бути прикладом для інших.
Дивовижний порт, це належна якість консолі.
Ідеально працює на Samsung Galaxy Z Fold 3!
Кращий
ЗАБАГАТО ПОМИЛКІВ. У місії 2, коли ви відновлюєте живлення, щоб відкрити двері, але вони не відкриваються. Я багато разів намагався виконувати ту саму місію, але вона не відкривається, і в консольній та комп’ютерній версії гри вона завжди відкривається після відновлення живлення.
Подобається ця гра, і вона добре працювала на моєму s21 ultra, але справді помилилася на моєму s22 ultra. Потрібно оновити для чіпа SD 8 покоління 1.
10/10 Абсолютно вартий ціни. Найкраща графіка & Дивовижний геймплей.
Не вдається пройти екран калібрування яскравості. Будь-які виправлення чи оновлення для цього? До речі, я використовую Xiaomi 11Tpro. Редагувати: досі немає оновлення для вирішення цієї проблеми.
Це, мабуть, найкраща гра AAA на андроїд зараз, вона дуже добре звучить у навушниках і грає так само плавно, як і консольна версія. У ньому є всі DLC, які потрібно буде завантажити в грі, а графіка на вищому рівні, 8 метрів на Samsung s20 plus. Пристрій зробив вражаючу роботу, перенісши це на мобільні платформи.